Bár a Verdák korántsem ért el olyan sikereket a mozikban, mint a Toy Story vagy a Némó nyomában,, az ilyen franchise-ok hatalmas profitot hoznak a stúdiónak a játék/ajándéktárgyak etc. területen, így természetes, hogy rendszeres időközönként készül folytatás is készül hozzájuk.
A 2011-es Verdák 2. sajnos minden tekintetben visszalépés volt az első részhez képest, ezért a készítők úgy döntöttek, előveszik az eredeti receptet, és azzal készítik el a harmadik részt.
John Lasseter rendező a Entertainment Weekly magazinnak árult el néhány új részletet a terveikről.

“Van néhány remek új karakterünk, klassz autóversenyeink és egy nagyon érzelmes történet. Kicsit a Verdák 1-re hasonlít, ami erős érzelmeket ébresztett. Nagyon különleges a sztori, és erősen kapcsolódik Hudson doki-hoz.”

A Verdák 3-ban Villám McQueen (Owen Wilson) immár veterán versenyző, aki körbeutazza és versenyzi az egész világot, miközben új barátokra és új ellenségekre is szert tesz. McQueen ugyan nem számít öregnek, azonban a régi versenyautók egyike, és az új generációk megjelenésével egyre többen kérdőjelezik meg, vajon nem kellene-e nyugdíjba vonulnia. Az egyik ilyen kezdő egy olyan küzdelembe kényszeríti McQueen-t, aminek egy egész versenygeneráció sorsa a tétje.
A Verdák 3 2017. június 16-án érkezik az amerikai mozikba.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ