Hírek a Tron folytatásról

3
81

tron_orokseg_poszterJó ideje nem hallottunk semmit a 2010-es Tron: Örökség folytatásáról, de Adam Horowitz és Edward Kitsis, akik az ABC Once Upon a Time sorozata miatt csupán segéd-producerei tudnak lenni a filmek, elárulták, hogy a forgatókönyv első vázlata már készen áll.
“David DiGilio írja a forgatókönyvet. Joe (Kosinski) pillanatnyilag a Horizons-t forgatja, de sokat találkoztunk és beszéltünk, már mindannyian láttuk az első vázlatát a Tron folytatásnak. Időnként nem jönnek össze olyan gyorsan a dolgok, ahogy szeretnéd. Reméljük hamarosan elindul valami (inkább előbb mint később).”
Bár hivatalosan még Kosinski-t sem erősítették a rendezői posztján, egyes információk szerint Jeff Bridges újra vissza fog térni Kevin Flynn szerepében. Akikor Horowitz-ot és Kitsis-t megkérdezték erről, rejtélyesen csak annyit mondtak:
“Elárulom, hogy a digitális világban az élet és a halál definíciója…. majd a folytatásban fog kiderülni!”


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A Tron:Legacy sztorija/felépítése erősen hajaz az első részre, ezért szerintem inkább remake-nek/rebootnak tekinthető. Tehát speciel én szívesen megtekintenék egy jól kitalált folytatást. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..