Hírek a Titánok harca 2. részéről

7
122

Titánok harcaA tavalyi év egyik nagy mozis szenzációja volt A titánok harca, de ahogy az alapjául szolgáló mítoszokban is örök a háború, a film sem ér véget. A héten elkezdődött a film második részének, a Wrath of the Titans-nak a forgatása. A főszereplők között újra ott lesz Sam Worthington Perszeusz, Ralph Fiennes Hadész, valamint Liam Neeson Zeusz szerepében. A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.
Ezúttal Kronosz kiszabadítja a fogságba esett titánokat, és harcba küldi őket az uralkodó istenek, saját fiai, Zeusz, Hadész és Poszeidón ellen. A 3D-s mozi alkotói azt ígérik, hogy a Tartaroszból, a pokol legmélyebb fenekéről megszökő Kronosz történetében valóban megjelenítik és átélhetővé teszik a pokollá változó Földet.
A film további fontos szerepeiben Rosamund Pike (Androméda, a harcos királynő), Bill Nighy (Héphaisztosz) és Toby Kebbell (Argenor) játszik. A munka London közelében kezdődött, a stáb innen Dél-Angliába, Surreybe, majd Walesbe, onnan pedig Tenerife-re költözik. A bemutató 2012. március 30.-ra van kitűzve.
Forrás: InterCom Press


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.” – Valóban? Uramisten! Hiszen az volt ezidáig az év legsz*rabb filmje !!! Még hogy nagy siker! 😀
    De amúgy meg teljesen mindegy: már az első rész is egy halom borzadály lett.

  2. Én tudom jól, hogy sajnos nem kapcsolódó fogalmak; főleg, hogy a plebsznek már régóta bármit el lehet adni… Mellesleg félreértés ne essék: azt is tudtam ám, hogy IC Press. 😉

  3. “A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.”

    Nem semmi ez az IC. 😀 Bár végülis anyagilag nem panaszkodhatnak.

    Amúgy az első rész nem volt rossz, de csak átlagos fantasyszösszenet lett belőle, pont a rendező személye miatt. Egy egész jó koncepciót baltáztak el úgy, hogy az már fájt.

  4. remélem, hogy a 2. rész nem lesz olyan gagyi, mint az 1. Anno a bemutatója teljesen felcsigázott, aztán kiderült, hogy a bemutatóban benne is volt minden. Iszonyú gagyi rendezés volt sajna 🙁

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ