A Deadpool sikere után valószínűleg könnyebb dolga lesz azoknak a képregényadaptációknak, amelyek története erősen igényelné, hogy korhatárosra készítsék a filmet – az egyik ilyen franchise a Wolverine, amelynél a rajongók már a kezdetektől fogva könyörögnek az “R-rated” besorolásért, és úgy tűnik, most, a sorozat záró felvonására sikerülhet is ezt összehozni.
Korábban már esett szó róla, hogy a Wolverine 3 valószínűleg az “Old Man Logan” képregényen fog alapulni – egy, a projekthez közeli forrás most megerősítette ezt a hírt.
Az Old Man Logan története egy szürreális, poszt-apokaliptikus jövőben játszódik, a jól ismert Marvel hőseink már rég halottak, az USA elnöke nem más, mint Vörös Koponya, az öregedő Logan pedig szegény földművesként tengeti életét feleségével és két gyermekével – a legendás karmokat immár 50 éve nem villantotta elő. Loganék farmja az időközben rossz útra tért Hulk és családja területén van, akik rendszeres időközönként megsarcolják őket, és folyamatosan harcra provokálják Logan-t, aki viszont nem veszi fel a kesztyűt. Egy nap azonban megkeresi őt egy régi társ, az immár vak Sólyomszem, akivel egy utolsó közös kalandra indulnak: megkeresni Peter Parker unokáját, Spider-Girl-t.
Az Old Man Logan tökéletesen lenne arra, hogy egy igazi véres, kemény lezárást kapjon a történet, sokan azonban szkeptikusan fogadják a hírt, hiszen a filmben felbukkanó karakterek nem nagyon illeszkednek az eddig róluk kialakult képbe, ráadásul több kulcsfontosságú karakter (pl. Hulk és Sólyomszem) jogai a Marvel-nél vannak.
Reméljük, hamarosan a stúdió is nyilvánosságra hozza a terveit, a Wolverine 3 premierje ugyanis 2017. március 3-ra van kitűzve, úgyhogy lassan neki is kellene látni…

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ