Hírek a Deadpool filmről

4
195

DeadpoolA Deadpool film forgatókönyvírói, Rhett Reese és Paul Wernick továbbra is arra várnak, hogy zöld utat kapjon a 20th Century Fox-nál a projekt, aminek 50 milliós büdzséje ugyan jóval kisebb, mint amit Ryan Reynolds-nál vagy általában a képregényfilmeknél megszoktunk, azonban a Marvel továbbra sincs meggyőződve róla, kell neki egy R-rated, szuperhősfilm. Reese egy nemrégiben lezajlott interjú során elárulta, hogy tavaly már készült tesztfelvétel is a filmhez.
“Tim Miller személyében egy fenomenális rendezőnk van, már készített is egy 3 perces tesztet a Fox-nak, amihez Ryan is bejött a hang és a Motion capture miatt. És az egyik legjobb 3 perc lett, amit valaha is láttam. Megnéztem, és arra gondoltam: ez az a film, és meg kell, hogy csinálja. Úgy hiszem, a legnagyobb feladatunk most az, hogy minden meggyőzőerőnket latba véve elfogadtassuk a Marvel-lel, hogy rendben lesz ez R-rated filmként is.”
Paul Wernick Vasemberrel próbált párhuzamot találni a meggyőzéshez:
“Vasember ugyailyen volt amikor kijöttek vele. A gyors beszédű, iszákos milliárdos minden addigi Marvel karaktertől merőben különbözött, és nézzétek meg, mi lett belőle. Ugyanígy érzek Deadpool-lal kapcsolatban.”


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..