Hick poszter – Chloe Moretz új filmje

3
62

hick_poszterA 2010-ben bemutatott HA/VER óta igen gyors tempóban ível fel a 15 éves Chloe Moretz filmes karrierje, amiben újabb mérföldkövet jelenthet, hogy tegnap megkapta Stephen King Carrie remake-jének főszerepét. Talán épp ez oka, hogy újra előkerült tavaly ősszel elkészült és a Torontói filmfesztiválon be is mutatott Hick című filmje, és úgy döntöttek, május 11-én bemutatják az amerikai mozikban.
A filmben Moretz egy aggresszív szülei elől menekülő lányt alakít, aki egy csomag pénzzel és egy pisztollyal a zsebében stoppal próbál eljutni a nyugati partra, míg össze nem hozza a sors Eddie-vel, egy lázadó természetű bajkeverővel és Glenda-val, egy kokainfüggő csavargóval.
Az Andrea Portes komoly kritikai sikereket elért regénye alapján készült film a kábítószer, az erőszak és a gyilkosságok provokatív világába kalauzolja az embert, Moretz-en kívül Blake Lively, Eddie Redmayne, Alec Baldwin és Juliette Lewis is szerepel benne.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..