Hercules 3D – Kellan Lutzra bízták a főszerepet

3
78

kellanlutz Brett Ratner Herkules filmjében Dwayne Johnson apríthat, ezt már lehet tudni egy ideje. De Renny Harlin is érkezik 2014-ben egy produkcióval a görög mitológiai hősről. A szimplán csak Hercules 3D-re keresztelt fantasy főszereplőjét most jelentették be. Zeusz gyermekét Kellan Lutz játszhatja, őt az Alkonyat filmekben és a B kategóriás Arenában láthattátok, illetve ő lesz Tarzan is Reinhard Klooss motion capture technikával készülő művében.
Sean Hood, Guilio Steve és Harlin írták a forgatókönyvet, a történet szerint a címszereplő beleszeret egy halandó hercegnőbe, Cretébe. Ám a hölgy kezét másnak ígérték, Hercules idősebb testvéréhez. A problémákat bizonyára néhány látványos és kemény ütközetben fogják elsimítani.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kellan Lutz remélem összerántja magát és nem úgy kell rá emlékezni, mint az az izmos vámpír, akit lenyomott szkanderba a vámpírcsaj. 😀
    Igazából sem a Tarzan és sem a Herkules nem azok a címek, ahol van rá esély, hogy mély karakterábrázolást mutathasson be az ifjú színész. Meglátjuk majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..