Készül a Hegylakó remake

5
896

HegylakoA Summit Entertainment Melissa Rosenberg-et, az Alkonyat forgatókönyvíróját bízta meg azzal, hogy készítse el a 1986-ban Christopher Lamber és Sean Connery főszereplésével nagy sikert aratott Hegylakó mozifilm rebootjának szkritjét – számol be a Heat Vision Blog.
A projekt nem új keletű, 2009 szeptemberében már hírül adták, hogy a Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway elkészítette az első vázlatokat hozzá, amit később Cormac és Marianne Wibberley tovább csiszolgatott.
A hegylakó büntetés miatt Földre száműzött idegenjei 5 mozifilmben, élőszereplős és CGI animációs sorozatokban is folytatták harcukat, aminek végén “csak egy maradhat” – utoljára 2007-ben, a Hegylakó 5.: A forrás című részt láthattuk, aminek főszerepét már nem Lambert, hanem a sorozatban megismert Adrien Paul játszotta.
Arról még nincs hír, hogy ki fogja alakítani Connor MacLeod-ot, a főszereplőt, a rendező személye azonban bizakodásra ad okot: Justin Lin, a Halálos iramban: Ötödik sebesség rendezője van a projekt mellé rendelve.5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem ez a Hegylakó6 film magába foglalhatja a Hegylakó1,3,4 filmek és a sorozat történeteit,de a Hegylakó2 és 5 részeket már nem,viszont a 7.rész már lehet hogy érdekesebb lesz…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.