Bár eddig terveket sem nagyon hallottunk róla, úgy tűnik, folytatás(oka)t kaphat Mark Millar Ha/ver sorozata, amelynek a második része már nem igazán hozta a stúdió által várt számokat, így a kispadra került.
Millar a közelmúltban eladta a Millarworld nevű cégét a Netflix-nek, és bár a Kick-Ass jogai jelenleg a Lionsgate-nél vannak, nem kizárt hogy meg tudnak egyezni annak átadásáról, mivel tudomásunk szerint a stúdiónak semmilyen terve nincs a folytatásra.

Mark Millar a Twitteren írta ki, hogy jövő héten nagy bejelentésre készül:

“Bizony, ez a ragyogó darab nem fogja megírni magát. Ideje egy sajtótájékoztatót összehozni a jövő heti nagy Kick-Ass és Hit-Girl bejelentésnek…”

A posztot Aaron Taylor-Johnson és Chloe Grace Moretz képével tette ki, ami alapján elég valószínűnek tűnik, hogy a két sztár is vissza fog térni, ami nagy valószínűséggel mozifilmet, nem pedig sorozatot jelent – nem zárhatjuk azonban ki egy sorozat lehetőségét sem…
Jövő héten már többet tudunk…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..