HA/VER 2 hivatalos szinopszis

7
120

kick_ass_poszterA forgatási képek után végre egy hivatalos szinopszist is kidobott a 2013. júniusában mozikba kerülő HA/VER 2-höz:
“HA/VER, Kis Dög és Vörös Pára visszatérnek a 2010-es HA/VER folytatásában, a Kick-Ass 2-ben. HA/VER (Aaron Johnson) őrült bátorsága új hullámot indított el, és saját maguk által gyártott maszkokban keresztes lovagok kezdenek el járőrőzni az utcákon, akiket Stars and Stripes (csillagok és sávok) ezredes (Jim Carrey) vezet. Amikor azonban az amatőr szuperhősöket a The Mother F%&*^r-ként újjászületett Vörös Pára elkezdi levadászni, egyedül Kis Dög (Chloe Moretz) képes megakadályozni a teljes kiírtásukat.
Amikor utoljára láttuk az ifjú Kis Dög-öt és HA/VER-t, Mindy és Dave épp normál tinédzserként probálta élni az életét. Az érettségi után, kissé bizonytalanul abban, mit is kellene tenni, Dave úgy dönt, megalkotják az világ első szuperhős csapatát Mindy-vel. Mindy azonban szerencsétlen módon lebukik, így kénytelen lesz visszavonulni. Dave társ híján a Justice Forever-hez csatlakozik, amelyet egy újjászületett ex-bűnöző, Stars and Stripes (csillagok és sávok) ezredes vezet.
Azonban éppen, amikor már kezdenének az utcák biztonságosak lenni, a gonosz The Mother F%&*^r öszeállítja saját, gonoszokból álló csapatát és ördögi tervet eszel ki rá, hogy bosszút álljon Kis Dög-ön és HA/VER-en apja haláláért. Valamivel azonban nem számol: aki a Justice Forever egyik tagjával kikezd, az egész csapattal találja szemben magát.”


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Vicces lesz Aaron Johnsont viszontlátni ebben a szerepben. A Vadállatokban elég jó volt az alakítása, és a karaktere nem is állhatott volna távolabb a Ha/ver lúzer főhősétől, de hát mégiscsak az az ígéretes színész akire alig lehet ráismerni 2 szerepben. 😛 Chloe Moretznél meg pláne. A Ha/ver óta elég rendes karriert befutott, és azóta jelentősen sokat ért (testi értelemben) színésznő viccesen fog mutatni újra Hit-Girl kosztümben. 😛

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..