Hamarosan már DVD és Blu-ray formátumban is kapható lesz a Star Wars: Az ébredő Erő, Harrison Ford pedig a közelgő alkalom jóvoltából a The Ellen Show című talkshow vendége volt. A beszélgetés alatt szóba kerül a már tervben lévő Han Solo spin-off is, amely kapcsán már javában zajlik a szereplőválogatás az ifjú Solo szerepére. Amikor azonban arra kérték, hogy adjon valami tanácsot az ifjú jelölteknek, elég meglepő dolgot üzent nekik Ford:

“Ne tegyétek! Elsőre úgy tűnik minden simán megy, de aztán beleraksz 25-30 évet, és végül útnak eresztenek. Megmutatják neked az ajtót és azt mondják: Köszi szépen, végeztünk veled.”

Mielőtt tejesen félreértelmeznénk az egész helyzetet, természetesen Fordnak esze ágában sem volt elriasztani a szereptől az ifjú jelölteket, a maga szarkasztikus-humoros módján éppen azt üzente nekik, hogy hogy egy fantasztikus, akár 30 éven átívelő szerep vár rájuk, ami bizony igen ritkaságszámba megy a filmek világában.

Ford korábban a Jimmy Kimmel Live! show vendége is volt, ahol pedig Han Solo haláláról kérdezték. (Nem vagyok hajlandó többet SPOILERT írni elé)

“30 éve veszekedek érte, hogy megtegyék, és végre megtörtént. Fantasztikus volt. Tényleg lenyűgöző, legfőképp az, hogy az emberek végre tiszteletben tartották a nézőtársaikat, és nem terjesztették tovább. Fantasztikus. Szerintem sejtették, hogy ha megteszik, megkeresem őket és kiverem a szart is belőlük.”

Utóbbira azért tudtunk volna adni neki pár tippet…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..