Harrison Ford nevét manapság csak saját korábbi filmjeinek remake-je folytatása kapcsán lehetett hallani, ám úgy tűnik, a 76 éves sztár úfajta kihívás előtt áll: ha minden a vártnak megfelelően alakul, ő játszhatja el a főszerepet Jack London híres regénye, A vadon szava legújabb remake-jében. Fordot az aranyásó John Thornton, Buck utolsó gazdájának szerepében láthatjuk majd.

A vadon szava-ból már számtalan film és sorozat készült, melyek közül a legismertebbek az 1935-ös Clark Gable, és az 1972-es Charlton Heston főszereplésével készült változatok – ha minden jól megy, jövőre Ford neve is melléjük fog kerülni.

A vadon szava regény főhőse, Buck, egy óriási termetű bernáthegyi- és juhászkutya keverék, aki kezdetben egy jómódú család jól tartott kutyája, ám egy szerencsejátékban eladósodott kertész közreműködésével Alaszkába került, ahol szánhúzó kutyának fogják be. Buck több ezer kilométert tesz meg és többször is gazdát cserél, míg vékül egy John Thornton nevű aranybányász az életét megmentve befogadja, és újra családra lel. Amikor Thornton egy indián támadás következtében életét veszti, Buck bosszút áll az indiánokon, majd ezt követően enged a vadon hívásának, és beáll a farkasok közé.

A filmet Chris Sanders (Croodék) rendezi, a forgatókönyvet pedig a Michael Green, aki a Logan – Farkast is készítette.

A forgatás a tervek szerint szeptemberben kezdődik, a tervezett bemutat pedig 2019. áprilisa.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..