Három éven belül érkezik a következő James Bond film

6
70

007_skyfall_poszterSejthető volt, hogy a Skyfall sikeres lesz, de arra kevesen számítottak, hogy a 007-es kaland több, mint 1 milliárd dollárt fog fialni csak a mozikban. A producerek szerették volna Sam Mendest viszontlátni a rendezői székben, aki arról beszélt, hogy fontolóra kellene venni, hogy a következő két részt egyben forgassák le. Az MGM optimistán állt hozzá a tervekhez, úgy gondolták, hogy 2014-ben ismét bevethetik Őfelsége titkosügynökét. De Mendes gyorsan lehűtötte a kedélyeket, kiderült, hogy meg kell rendeznie egy-két színdarabot, jó ideig nem is tudna a franchise-zal foglalkozni.

A stúdió viszont nem akar várni Mendesre, Gary Barber, az MGM elnöke egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy hamarosan bejelentik, hogy ki dirigálhatja le a következő filmet, reményeik szerint 3 éven belül érkezne a folytatás.

“Éppen keressük a megfelelő rendezőt, a forgatókönyv is készülődik, e mellett folyamatosan egyeztetünk produkciós partnereinkkel. Bízunk benne, hogy a szkript hamarosan elnyeri végső állapotát és hogy rendezőt is találunk mihamarabb. Három éven belül szeretnénk elkészíteni a következő felvonást.” – mondta Barber.


6 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..