Hands of Stone – Edgar Ramirez játszhatja Robert Durant

2
223

robertduran Robert De Niro és Edgar Ramirez szerződött le a Hands of Stone filmre, amely Roberto Duran bokszbajnok életéről fog szólni. A forgatókönyvet Jonathan Jakubowicz írta és a rendezői feladatokat is el fogja látni. 1972-ben indult Roberto Duran profi karrierje, ő volt az egyetlen, aki ki tudta ütni Esteban De Jesust és még Sugar Ray Leonard felett is győzelmet aratott. Robert De Niro Ray Arcel trénert alakíthatja, Edgar Ramirez a hírneves bokszolót játszhatja.

„Roberto Duran és Ray Arcel történetének elmesélésével nem csak egy a boksz aranykora előtt kívánunk tisztelegni, számunkra az is fontos, hogy bemutassuk, hogy egy apátlan férfi miképp tanította meg mindenki számára, hogy soha nem szabad feladni.” – mondta Jay Weisleder producer.


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Duran a kőkezű.brutálisan kemény bunyós volt,az a tipus aki nem kér,de nem is ad kegyelmet,és egyszerűen nem ismerte a félelmet.fénykorában könnyűsulyban,kisváltóban nem volt ellenfele,de a”nagy mecseit” váltótól nagyközépig vivta,és tagja volt a a “nagy négyesnek” akik óriási és klasszikus bunyókon, körbepofozták egymást:Sugar Ray Leonard,Marvin Hagler,Thomas Hearns,és persze Panama büszkesége Roberto Duran.óriási harcos volt,megérdemel egy nagyon komoly filmet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..