Han Solo és Boba Fett is önálló Star Wars filmeket kapnak

12
195

Han_SoloTegnap egy rövid pletyka erejéig felbukkant a hír, miszerint Yoda lesz az első karakter a Star Wars univerzumból, aki önálló spin-off-ot fog kapni – röviddel ezt követően Bob Iger, a Disney vezérigazgatója meg is erősítette, hogy a Disney és a Lucasfilm valóban elkezdett dolgozni egy sorozatra való önálló filmen, ami népszerű Star Wars karakterek körül forognak és az új trilógia részei közötti időszakban fognak bemutatásra kerülni. (mint tudjuk, a Star Wars VII. 2015-re van időzítve).
A hírekben az állt, hogy Boba Fett és Han Solo is megkapja a saját önálló filmjét, sőt, Lucas személyesen dobott össze egy vázlatot Jabba, a Hutt sztorijához.
Egy belső forrás ma megerősítette, hogy a stúdió valóban dolgozik mindkét (a Boba Fett és a Han Solo) filmen, és azok még 2019 vége előtt a mozikba is fognak kerülni.
A Han Solo film a rajongók kedvenc csempészének eredetét fogja bemutatni, egy Ford-nál jóval fiatalabb színésszel, maga a sztori a Star War III és a IV közti időszakban fog játszódni.
A Boba Fett film a fejvadász egyik legveszélyesebb küldetését mutatja majd be, és IV-V rész között játszódik majd, mivel a karakter javarészt sisakban látható, még az is lehet, hogy a klónok támadásában megismert Temuera Morrison fogja játszani, ő legalább is készen áll a szerepre, és a kora is épp megfelelő hozzá.
A filmek forgatókönyveit Lawrence Kasdan és Simon Kinberg fogja írni, a rendezők kiléte egyelőre ismeretlen, bár a spekulációk már elkezdődtek.


12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Han történetéhez már adott 2 trilógia is könyv formájában.
  Han színészének kiválasztásakor szerintem olyan dilemma fog fönn állni, mint Obi-Wan esetében. Harrison Ford és Alec Guiness sem játszhatta/ja el a fiatalkori önmagát. Szerintem olyan megoldásokhoz fognak folyamodni, mint amilyet ebben a videóban hallhatunk: youtube.com/watch?v=5ihqDETf324

  Én mindenesetre maradok a SW könyveknél, de meg fogom nézni a filmeket.

 2. örülök ennek a hírnek, de azért főleg Han esetében a két trilógia ami könyv formájában létezik felhasználhatnák, főleg mert amúgy is amit készítenének az a 3. és a 4. rész közt játszódna. Amúgy én is kíváncsian várom az új filmeket.

 3. Tetszik a hir,de kevesbe jo erzessel fogadom el a tenyt, hogy george lucas sajat maga, adja ehhez a nevet. A star wars rajongoknak, ezek a filmek, szerintem ervagas lesz, vagy nagyon jot csinalnak…………….

 4. Boba végre több figyelmet fog kapni épp úgy, ahogyan azt mindig is megérdemelte volna. Mégiscsak az SW univerzum egyik legkultikusabb karakteréről van szó. Annak kapcsán viszont, hogy Han-t egy saját filmben valaki nem Harrison Ford formálja meg, kissé szkeptikus vagyok. Han az Ford és Ford az Han. Ez egy elérvényteleníthetetlen, mára már kőbe vésett szabály. Hiába is lesz a történetben fiatalabb Solo, akkor sem fog jót tenni sem neki, sem Fordnak (sem az utókornak), ha valaki más formálja majd meg.

 5. Emberek emberek!Hova megyünk ennyire előre?Ezek csak röpke hírek.Hol vagyunk még az elkönyvelt SW VII részétől is?Különben is eddig az volt, hogy az eddig megjelent részeket konvertálják fel 3D-be évente egyet.Aztán jött az hogy legyen évente 2 film átkonvertálva.Aztán meg bejelentették a SW VII-et és inkább halasszák a konvertálásokat emiatt.
  Szóval lehet egy hónap múlva meg azt halljuk nem lesz külön film a szereplőkről hanem SW VIII lesz.Sőt leforgatják egybe.Vagy tudom is én.
  2019 hol vagyunk még tőle Jézusom.

 6. Azert stranger nem feltetlenul kell ugy panikolni…. szerintem Josh Brolin is nagyon jo fiatal K ugynok volt es Bilbo fiatalkori szerepet eljatszo szinesz is nagyon bevalt szerintem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ