Ha valaki igazán szórakoztató trash-movie-ra vágyik, a Tremors – Ahová lépek szörny terem sorozat remek választás: teljesen komolytalan palik és nők harcolnak benne teljesen komolytalan szörnyekkel (pl. egy madárszerű valami, ami konkrétan fingmeghajtással repül) – kicsit sci-fi, kicsit horror (folyik a vér benne rendesen) és nem kevés vígjátékelem keveredik benne, nagyjából az Asylum filmek színvonalán.
A sorozat népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2015-ös Tremors 5: Bloodlines (sajnos hozzánk nem ért el a film, így magyar címmel nem tudok szolgálni) után a filmek sztárja, Michael Gross már be is jelentette következő részt:

“A következő Tremors film 2018. májusában érkezik”

A filmben a Michael Gross által alakított Burt Gummer és fia, Travis Welker (Jamie Kennedy) Kanadába utaznak, hogy az ottani óriásférgek támadásait kivizsgálják. A kietlen vidéken azonban egy titkos kutatólaborba botlanak, ahol úgy tűnik, a graboidok fegyverként való használatán kísérleteznek…2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..