Halálos kitérő 4. előzetes

12
2198

Halalos_kitero_31A Fox Home Entertainment kidobta az eső előzetesét a Halálos kitérő horrorfilm-sorozat negyedik részének, ami Wrong Turn 4: Bloody Beginnings címmel október 18-án jeleneik meg DVD és Blu-Ray lemezen.
Tartalom: egy, a nyugat-virginiai vadon mélyén fekvő elszigetelt kórházban három visszataszítóan deformált mutáns könyörtelen, vérengő ámokfutásba kezd. Évtizedekkel később a vérszomjas kannibálok új zsákmányt találnak: egy csapat síelőt, akik egy hóvihar miatt az azóta elhagyatott épület falai közt rekednek. Az egyre jobban pánikba eső társaság kénytelen lesz szembesülni a döntéssel: vagy harcolni kezdenek, vagy mindannyian meg fognak halni… © filmtrailer.hu
Az új rész előzményként fog szolgálni az eddigiekhez, a fő szerepekben Sean Skene, Daniel Skene, Rick Skene, Scott Johnson, Jennifer Pudavick és Tenika Davis láthatók. A rendező Declan O’Brien (Sharktopus)


Halálos kitérő 4. /Wrong Turn 4/ előzetes /teaser trailer/:12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ami tetszik: – Halálos Kitérő 4!
  – Előzmény lesz
  – A trailer egész jó…

  Ami nem tetszik:
  – …viszont az újabb részből csak egyetlen jelenet volt benne
  – A rendező a Sharktopus c. csodával már egyszer bebizonyította, hogy a filmes szakma talán mégsem neki való…

 2. A sorozat első része a slash filmek egyik királya ( a sziklák szemét simán verte) – (és hű de szépen volt fényképezve…), a második viszont még épp hogy elment “szódával”, a harmadik pedig inkább női mellekkel operált, és kritikán aluli volt. Remélem ez jobb lesz.

  Egyébként minek szinkronizálni azt, hogy “Áaaaaaaaa” “Help!” “Ohmygood ohmygood” “AááááEeeeeeUhhh” “Krch” “Dffff” ???? 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ