Hail, Caesar trailer – A Coen tesók új filmje Josh Brolin és George Clooney főszereplésével

0
247

hail-caesarÉs nem csupán ők, de Ralph Fiennes, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Frances McDormand és Jonah Hill is szerepelni a fog a nem mindennapi szereplőgárdát felvonultató filmben, ami műfaját tekintve egy zenés vígjáték lesz. Már van hozzá előzetesünk is.
Tartalom: Az 1950-es évek Hollywoodjában Eddie Mannix (Josh Brolin) a Capital Pictures gyártási vezetője és ami még fontosabb, ő a stúdió problémamegoldó embere. Az ő feladta, tisztán tartsa a társaság és nekik dolgozó sztárok hírnevét, távol tartva őket minden problémától. Mannix tudomására jut, hogy a stúdió sztárja, Baird Whitlock (Clooney) nem jelent meg a “Hail Caesar, a Tale of Christ’s Life” film forgatásán, és úgy tűnik, teljesen fel is felszívódott. Kezdetben azt hiszi, Whitlock csak piásan fekszik valahol, ám hamarosan egy kommunista csoport nevében felhívja őt valaki, aki közli vele, hogy a sztárt elrabolták és váltságdíjat követelnek érte.
Mannix elkezdi összegyűjteni a pénzt, ám ezzel párhuzamosan még egy igen elégedetlen rendező, és váratlanul teherbe esett ifjú sztárocska problémáit is meg kell oldania…
A filmnek van már magyar bemutatója is: 2016. február 25.


Hail, Caesar előzetes /trailer /


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ