Hadigép /War-Machine/ spin-off készülőben

5
461

hadigepA Marvel Stúdió az egész évtizedre való tartalékkal rendelkezik a szuperhős-filmek vonalán, és most szépen építgeti fel mikor ki fog filmet kapni. Nemrég kiderült, hogy 2012 után, Vasember, Thor, Amerika kapitány és Hulk közös filmjét, a The Avengers – a bosszú angyalait követően Fekete párduc /Black Panther/ is meg fog jelenni a mozivásznakon, a legújabb hírek szerint pedig Vasember társa, a második részben felbukkant Hadigép /War-Machine/ is kap egy önálló filmet.
Don Cheadle, James ‘Rhodey’ Rhodes/Hadigép megformálója az alábbiakat nyilatkozta a Hadigép spin-off-ról: “Már folyik a fejlesztése, dolgoznak rajta. Ha jól tudom, már felfogadtak egy írót hozzá, így hamarosan megtudjuk, mi lesz. Szórakoztat lesz”
Cheadle ezután azt is elárulta, Hadigép, bár Vasemberhez hasonló képességekkel bír, valószínűleg nem fog szerepelni A bosszú angyalai mozifilmben: “Nem hiszem, hogy felbukkan. Ő inkább a magányos farkas típus”5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. csak hogy tisztázzuk:
    ez a kép a vasember ELSŐ részéből van, már évekkel ezelőtt 2008 óta hirdették vele a filmet, és kb azóta alakította át valami nagyeszű ilyenné a képet. Ez nem hadigép, és nem is lest soha ilyen.
    És arról, hogy hadigép mennyire “magágyos farkas”: tudtommal eleve vasember fejleszti neki a hacukáját és együtt harcolnak, na de tök mind1.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..