Gyerekjáték 6. – Chucky visszatér

15
2967

chucky_gyerekjatekBár évek óta hallani petykákat a Gyerekjáték horrorsorozat újraélesztéséről, az MGM nemrég bejelentette, hogy a valóságban erről szó sem esett soha – helyette azonban a közelmúltban elkezdték fejleszteni a franchise 6. részét, ami Curse of Chucky készül és egyenesen DV-re fog kerülni.
Az új filmet a Don Mancini, a Chucky ivadéka rendezője dirigálja, és a tervek szerint szeptemberben már indul is a forgatása.
Chucky ezúttal egy temetés miatt újraegyesült családban kezd el pusztítani: Nica, egy születésétől fogva tolószékes fiatal lány, nővére és sógora, valamint nagynénjük hosszú idő elteltével a lányok édesanyjának temetése miatt találkoznak újra. Amikor az egybegyűlt rokonok közül többen is titokzatos módon elhunynak, Nica felfedezi, hogy az a furcsa baba lehet, amit éppen ő maga küldött pár nappal korábban.


15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Jobb lenne, ha az első két rész színvonalát tudnák újra idézni, de igazából ha jobban belegondolok nem is érdekel, hogy mi sül ki a projektből… Csak mondtam valamit. 😀

 2. Én nagyon szerettem ezeket a filmeket. De a menyasszonya és az ivadéka tényleg nagyon erőltetett és silány munka volt. És röhely. A játék babáknak gyerekük születik. LoL Az 1. rész még ahhoz képest talán egy kicsit reális volt de a 4. és az 5. mér vicces. Meg ami nagyon nem tetszett ,hogy ki vették Chucky mellől másik leg nagyobb főszereplőt: Andy Barclayt. De szerintem azért egy 1X nézhető munkát azért ki fognak hozni ebből a 6. részből.

 3. Nekem őszintén mind az 5 tetszett , a 4-5 azon jókat lehetett röhögni, az első 3-on pedig izgulni,kíváncsiskodni hogy hogy nyírja ki az embereket Chucky. Ez a lényeg hogy legyen egy kis változatosság is benne most inkább a humorra koncentráltak. Én már a 6-ot nagyon de nagyon várom. (de arra azért kíváncsi leszek hogy chucky hogy megy ahhoz a családhoz ha az 5-ben a fiú feldarabolta?, és a végén a saját karját a fiának küldi és az megfogja a fia nyakát…:D) ELÉG CSAVAROS LESZ BIZTOS!! 🙂

  Remélem jó lesz tényleg a 6-is!

 4. Akkor most lesz 6. rész? Annyira imádtam az egészet… Kezdettől fogva kitarottam mellette, pedig néha-néha kaptam sértő kritikát az ízélésemre. Az érdekele legjobban, hogy mi történik Chuckyval, hgy eléled… az 5. rész végén ugyanis egy levágott kar…

 5. Én nekem nagyon tetszet az egész része .
  De a legjobb rész mikor a Chaky gyilkol azt szeretem benne a legjobban .
  Imádom mikor Chaky gonoszkodik benne.
  😀 😀 😀 😀 😀 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..