Guy Pearce a Vasember 3-ban

3
81

guy-pearce-imageAhogy korábban beszámoltunk róla, jövő hónapban már kezdődik is a Vasember 3 forgatása, így rohamos sebességgel gyűlnek a szereplőkről szóló hírek is: két hete derült ki, hogy a film egyik gonosza Ben Kingsley lesz, most pedig arról kaptunk értesítést, hogy Guy Pearce is a tárgyalások utolsó szakaszában tart a film kapcsán.
Ha sikerül szerződést kötnie vele, Pearce Aldrich Killian szerepébe bújhat: ő az Extremis vírust felfedező tudósok egyike, aki később ellopja és eladja a szert a terroristáknak. Az Extremis vírus körül zajló történet a képregényrajongók szerint az egyik legjobb Vasember sztori, a nanotechnológia beépítésével szignifikánsan megnő Vasember ereje is, aki így később komolyabb ellenfelekkel is fel tudja venni a harcot.
A hír egyben azt is sejteti, hogy Kingsley jó eséllyel a szert felvásárló terroristák egyik vezetője lesz.
A Vasember 3. 2013. május 3-án kerül a mozikba, Shane Black rendezésében.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ja, a szereplő gárda tényleg nem semmi és ez a sztori is elég jónak ígérkezik. Remélem hozni fogja az előző két részhez tartozó színvonalat, bár igazat megvallva, a 2. rész, nem lett valami ütős cucc.

  2. Igen, jó kis csapat jött össze a harmadik részhez. A történetet nem ismerem, mert ezek pont kimaradtak a képregény olvasásaim során, de jónak ígérkezik. Remélem nem sínyli meg a 3. rész a rendező váltást. Az viszont nem lenne jó.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..