Guillermo del Toro a Dark Universe képregényfilmről beszélt

4
104

darkuniverse Guillermo del Toro sok megvalósításra váró filmterve között szerepel a Dark Universe (Justice League Dark néven is emlegetik) képregényfilm is. A rendező a WonderConon mesélt a projektről. „Hamarosan hozzálátunk a forgatókönyvhöz, reményeink szerint ennek íróját is nemsokára bejelentjük. Én nem mást tettem meg központi figurának, mint Constantine-t, aki szőke lesz.” – mondta del Toro. A képregényben a folyamatosan dohányzó démonvadász mindig is szőke volt, csak a Keanu Reeves főszereplésével készült moziban változtattak hajszínén.
„Nem egy eredettörténet elmesélése a célunk. De azért a karakterek múltjáról sem feledkezünk meg. A Mocsárlény ugyan megbékélt saját magával, de Deadman továbbra is keresi azt az embert, aki lelőtte. Mindezt szépen bele fogjuk szőni. Gyerekkoromban a két kedvenc DC-s karakterem Etrigan és Mocsárlény volt, a mennyországban érzem magam, hogy őket is beletehetem a filmbe.”
A képregényben Deadman, a Kísértet, Mocsárlény, Constantine, Zatanna, Zatara, Etrigan, Sargon és Hellblazer alkották a csapatot. Ha del Toro új filmje, A tűzgyűrű nagyot robban a kasszáknál a költséges ötlete is nagyot léphet a megvalósulás felé.


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..