Gerard Butler jelenleg épp a botrányosan nyitóhétvégét maga mögött tudó Űrvihar filmjét promótálja, ám eközben beszélt egy kicsit a Támadás a Fehér Ház ellen 3-ról is, amely Angel Has Fallen címen készül. Butler szerint az új film bizonyos értelemben a Logan-Farkas-ra fog hasonlítani.

“Kicsit hasonló lesz, mint a Logan volt Wolverine-nek, Mike Banning – akárcsak én, Gerry Butler az akciófilmes karrieremet nézve – most fizeti meg az árát az elmúlt éveknek, a Támadás a Fehér Ház ellen és a London Ostroma eseményeinek. Fizikálisan már nincs formában és emiatt kicsit kétségek közt őrlődve végzi a munkáját. Már nem az szuperhős-szerű Mike Banning, azonban épp egy sokkal nagyobb kihívás előtt áll, amikor hirtelen minden ellene fordul, és az elnök ellen elkövetett új merényleti kísérlet vádlottjává válik. Végül menekülőre fogja, és a jó és rosszfiúkat egyaránt megpróbálva kicselezni igyekszik rájönni, ki áll az egész eset mögött. “

A Logan-es összehasonlítás és a saját karrierjére tett megjegyzés elég sok kérdést vet fel arról, hogy vajon a sorozat tovább fog-e folytatódni, vagy az Angel Has Fallen lesz az utolsó rész amelyben Gerard Butler Mike Banning szerepébe bújik? Esetleg egy Logan-éhoz hasonló hősies kilépőt tervez?
Meglátjuk…1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..