Freddy Krueger visszatér! – Megint rebootolják a Rémálom az Elm utcában-t

1
515

freddy_poszterA New Line Cinema úgy döntött, hogy ahelyett, hogy folytatást kapna 2010-es Rémálom az Elm utcában remake, újra rebootolják az egész franchise-ot. A döntés mögött valószínűleg nem pénzügyi okok állnak, ugyanis a Jackie Earle Haley féle változat aránylag jól szerepelt a mozikban, – 35 milliós büdzséből 115 milliós bevételt ért el, ráadásul ebből 63-at az amerikai területen – azonban valamiért mégsem sikerült jelentős rajongótábort maga köré gyűjtenie. A miértre a legtöbben azt válaszolják, hogy a rajongók nem igazán tudták elfogadni azt, hogy Haley elég komolyan hozzányúlt az anno Robert Englund által alakított karakter személyiségéhez, és pont azt a humoros, sötét oldalát vette el, amit az eredeti sorozatban annyira megkedveltek a nézők.
A projekt jelen pillanatban még producerek és rendező nélkül áll, azonban a forgatókönyvíró személye már megvan: David Leslie Johnson, aki a 2009-es Az árva horrorfilm mellett a The Walking Dead sorozatban is írt epizódokat, soron következő munkája pedig a The Conjuring 2 lesz. Az aránylag jónak mondható horror referenciák mellett neki “köszönhetjük” A lány és a farkas és a Titánok harcat is.
Elvileg nem lehetetlen Robert Englund vissztérése sem, bár a színész a múltban azt nyilatkozta, nem érdekli túlzottan a szerep.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ