Frászkarika remake készül

0
65

fraszkarikaA Dreamworks elkészíti az 1985-ös kult-klasszikus horrorvígjáték, a Frászkarika /Fright Night/ remake-jét. A főszereplő Charley Brewster szerepére a hírek szerint Anton Yelchin-nak (Terminator: Megváltás, Star Trek) kezdeményeztek tárgyalásokat, a rendezést Craig Gillespie-re (Plasztik szerelem) bízzák.
A készülő remake-ben nem csupán a főszereplő nevét, de a komikust tónust is meg kívánják tartani, igazából a vizuális effektek terén terveznek komoly újításokat.
Tartalom (eredeti alapján): Charley, a fiatal horrorfilmőrült meg van róla győződve, hogy az új szomszédjuk, Jerry Dandridge vámpír. Természetesen senki sem hisz neki. Tudja, hogy veszélyben az élete, és attól tart, hogy a barátnőjére is szemet vetett a gáláns vérszívó. Végső elkeseredésében Charley a kiöregedett horrorsztártól, Peter Vincenttől kér segítséget, aki filmjeiben mindig tudta, hogyan bánjon el az éjszaka teremtményeivel. A rettenthetetlen vámpírölő azonban valójában sikertelen színész, akinek hamar inába száll a bátorsága. Hát még amikor kiderül, hogy a szomszéd valóban vámpír.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..