Folytatódik az A Haunted House

2
97

hauntedhousekep1 Ami sikeres azt folytatni kell! – ehhez ragaszkodik Hollywood, hisz mostanság kevés az eredeti ötlet. Marlon Wayans Paranormal Activity paródiája, az A Haunted House 40 millió dollárt hozott eddig, annak ellenére, hogy a kritikusok a földbe döngölték (Rotten Tomateos: 6 %) és a közönség sem kedvelte igazán (imdb: 5,0). De csak 2,5 millió dollárból készült és még előtte a DVD/Blu-ray eladás és kölcsönzés, tehát busásan megtérül a ráköltött aprópénz. Éppen ezért nem is csoda, hogy bejelentették a következő részt, amiből az előző felvonás egyik alkotója, Marlon Wayans kiveszi a részét.

„Máris elkezdtük tervezni az újabb részt és ezzel reményeink szerint egy igazán fantasztikus franchise-t indítunk el. Már az elsővel is az volt a célunk, hogy a kicsinyke költségvetésből készült filmbe hatalmas poénokat csempésszünk. Produkciós partnereinkkel, kreatív csapatunkkal, Marlon kemény munkájával együtt sikerült teljesíteni, amit szerettünk volna.” – mondta Rick Alvarez producer


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..