Folytatás nem, de Dredd rövidfilm lesz

6
110

 Dredd_01” title= A többség által dicsért Dredd 3D csúnyán elhasalt a kasszáknál, így a készítők kénytelenek voltak a további két részre vonatkozó terveiket a fiók mélyére süllyeszteni. Adi Shankar producer a Redditen megerősítette, hogy nincs esély arra, hogy folytassák, mellesleg egy R kategóriás durvább mozihoz egyébként is nehezen találnak támogatókat. Abban sem reménykedhetünk, hogy esetleg a Kickstarteren gyűjtést rendeznek. Egy Veronica Mars filmhez ugyanis elég 2 millió dollár, hiszen oda csak egy jó dialógusokkal teli forgatókönyv kell, de egy sci-fihez ez az összeg nem elég. Ennek ellenére Shankar nem hagyja magára Dredd bírót, hozzálátott egy rövidfilmhez, ami Dirty Laundry Megtorlós pár perces alkotáshoz hasonló. Persze itt ne arra gondoljunk, hogy a főhős elmegy kimosni a holmiját, a producer a hangulatára célozhatott. Shankar azt nem mondta el, hogy Karl Urban játssza-e a karaktert.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. a dredd teljesen visszaadta a képregény hangulatát számomra: nyers,brutális,semmi poénkodás.
    pedig voltak kétségeim az előzetesek alapján, de kellemesen csalódtam. a filmzene is tökéletes lett, nem a szokásos éppen trendi sikeréhes banda számát benyomják.
    nagyon bánom hogy nem lesz folytatás.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..