A Warner Bros./DC komoly lemaradásban van a szuperhősök terén az immár 3. fázisba lépett Marvel filmekkel szemben, ráadásul egyre jobban úgy tűnik – ahogy azt Robert Downey Jr. is megmondta – , hogy az “egyszereplős” szuperhősfilmek ideje kezd lejárni. Hogy a sietség vagy trend diktálta-e nekik, azt nem tudni, azonban úgy tűnik, a DC is ebbe az irányba tart, Deborah Snyder producer a Forbes-nak adott interjújából ugyanis az derül ki, hogy a 2018. márciusára tervezett The Flash filmben Cyborg is komoly szerepet fog kapni.

“A The Flash filmhez visszatérve, Ezra Miller és Ray Fisher (ő alakítja Cyborg-ot) a két legfiatalabb karakter, akik igazán jó kapcsolatot ápolnak egymással. Ezra szupervicces, szóval ennek a filmnek hangulata teljesen más lesz, mint a többinek.”

Snyderné szavaiból nem csupán az derül ki, hogy a már bejelentett spin-off-okban valószínűleg több szuperhős is képviseltetni fogja magát, de az is, hogy a DC a jövőben lehet hogy megpróbál elmozdulni a sötét, komor és teljesen humormentes alkotásoktól – amit egyébként meglepően sokan a film hibái közé soroltak. (nekünk mondjuk nem hiányoztak a poénok).
Néhányan már arról is pletykálnak, hogy a jövő évi Wonder Woman filmben pedig Aquaman kap egy nagyobb szerepet, mondván az Amazonok és az Atlantisziak háborúban állnak…
Meglátjuk, mi lesz.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ