Film készül Nicolas Cage ellopott képregényéről

6
140

Action_Comics_-1_June_19382000-ben nagy sajtóvisszhangot kapott az eset, amikor a lelkes Superman rajongó Nicolas Cage 1938-as, nagy értéket képviselő “Action Comics” #1 képregényét ellopták – ez az a képregény, amelyben először tűnik fel a golyóálló kriptoni hős. A füzet – amelyből egyébiránt a becslések szerint mindössze 50-100 példány létezik, ennek is csak töredéke van eredeti állapotban – először egy árverésen cserélt gazdát 2.16 millió dollárért, majd 2011. márciusában megtalálták egy elhagyatott raktárhelység egyik szekrényében, és jelenleg a Los Angeles-i rendőrségen pihen. A történet elég zavaros, a tettes még mindig ismeretlen, annyi azonban biztos, hogy Cage szépen felvette érte a biztosítási összeget, így igazi kár nem érte.
A történet vázlatának elkészítésére a Lionsgate Robert Ben Garant és Thomas Lennon (Reno 911!) forgatókönyvírókat kérte fel, és a hírek szerint maga Nicolas Cage, a rablás áldozata is segíteni fog az elkészítésében – más szerepet azonban nem vállal a készülő vígjátékban.
Meglátjuk, mi sül ki belőle.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “először egy árverésen cserélt gazdát 2.16 millió dollárért, majd 2011. márciusában megtalálták egy elhagyatott raktárhelység egyik szekrényében, és jelenleg a Los Angeles-i rendőrségen pihen. ”

    Nos, miután megtalálták eladták egy árverésen 2,16 millióért. De nektek nem mintha számítana:)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..