Kimbo Slice nevét valószínűleg minden harcművészetet kedvelő ember és legtöbb YouTuber is hallotta már, a Kevin Ferguson néven született legendás harcos illegálisan szervezett utcai bunyósként feltöltött Youtube videóival vált ismertté, majd később több sportágban is bebizonyította a keménységét, profi bokszba 7:0-s, az MMA pedig 5:2 eredményt tartanak számon a neve mellett – ami miatt azonban a legtöbben felnéznek rá, az az, hogy a gettó legsötétebb bugyraiból sikerült kitörnie. Kimbo tavaly nyáron, 42 éves korában hunyt el szívelégtelenségben.

A Kimbo Slice életéről készült filmet Simon Brand fogja rendezni, aki a következőket fűzte a bejelentéshez:

“Azok, akik csak a bunyói alapján ismerik Kimbo-t, egy rettenthetetlen és vad bestiának láthatják, ám akik közelebb álltak hozzá, azok tudják, hogy aranyból volt a szíve, és az ökleit csupán eszköznek használta, hogy kiemelje családját a nyomorból. Hűséges barát és elkötelezett apa volt. Kimbo története túlmutat a ringen: egy sztori az internet erejéről, az akaraterőről, amely ahhoz szükséges, hogy kitörj a a kétségbeesésből. Egy igazi sikersztori, amelyben jóbarátjával és későbbi menedzserével, Michael Imber-rel közösen éltek át, miközben kiemelkedtek a Miami gettóból. ”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..