Dwayne Johnson a napokban eléggé kifakadt a Facebook-on a Halálos Iramban 8. forgatásán őt körülvevő kollégákra – néven ugyan nem nevezett senkit, de a állítása szerint a stáb férfi szereplői közül néhányan igazi balerinaként (a “candy asses” kifejezést használta) viselkednek. Úgy tűnik, ezzel a tettel sikerült magára haragítania az egész stábot.
A The Hollywood Reporter kicsit utánajárt a dolognak, és kiderítette, hogy Johnson kiakadásának oka az volt, hogy az aktuális napon a komplett stáb hosszú órákig várakozni kényszerült, hogy produkció producere/sztárja, Vin Diesel végre előmásszon a lakókocsijából. Ehhez hasonló eset igen gyakran megtörténik Diesel filmjeinél, és a stáb nagy része már annyira hozzá is szokott, hogy egy kézlegyintéssel elintézi az egészet.

Dwayne Johnson azonban, aki mellesleg legalább akkora – ha nem nagyobb – sztár, elég nehezen viseli az ilyen viselkedést, és emiatt régóta elég feszült a viszony kettejük között. Valószínűleg az sem segített kettejük kapcsolatán, hogy Johnson a közelmúltban a Nagypályások című HBO sorozatban kicsit kicinkelte Dieselt, azt állítva hogy ő nagyobb és jóképűbb kollégájánál.

A Facebook posztot követően Diesel állítólag négyszemközt beszélt Johnsonnal a problémáikról, a Szikla pedig pár nappal később egy újabb, a kaszkadőrcsapatot bemutató videóban röviden ki is tért rá – állítása szerint minden félreértés tisztázva lett közöttük. Ezt a THR belső forrása is megerősítette:

“Ami történt, megtörtént. Túl vagyunk rajta, és senki sem gondolja, hogy további következményei lesznek a dolognak.”

Nem ez az első eset, hogy Vin Diesel-re kiakad valaki – James Wan rendező konkrétan miatta utasította vissza a 8. rész rendezői posztját, pedig állítólag rekordkörüli összeget kínáltak neki a visszatérésre.

Reméljük Diesel sztárallűrjei nem fognak további problémát okozni a filmnek…

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mindkettő színésznek akkora arca van, hogy az már nekik is fáj, és mint tudjuk két csárdás nem igazán fér meg egy csárdában.
    Mondjuk bátorság kell, ha Sziklát akarjuk magunkra haragítani..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ