Először is, aki esetleg meg szeretné nézni a héten mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háború-t, az inkább tegye könyvjelző a cikket, és várjon vele, amíg túlesik a filmen, ugyanis, bár a alapvetően egy meg nem erősített pletykáról beszélünk, lehet, hogy komoly SPOILER-t tartalmaz az aktuális filmről.
Köztudott dolog, hogy a Bosszúállók 3 és 4 forgatását egy füst alatt lezavarták a készítők, egyedül így lehetséges, hogy a Bosszúállók 4. már jövő májusban a mozikba kerülhet.
Idén januárban olyan képek kerültek ki az Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról, amelyben a szakáll nélküli Amerika kapitány, Tony Stark és Bruce Banner látható, méghozzá az első Bosszúállók filmben látott felszereléseikben. A magyarázat lehet egy egyszerű flashback is, azonban a legújabb hírek szerint nem az…
Mondom SPOILERveszély!

A most kiszivárgott(?) infók szerint a Bosszúállók 4. öt évvel a Végtelen háború eseményeit követően zajlik, Tony Stark és a túlélő Bosszúállók pedig a S.H.I.E.L.D. ügynökeiként dolgoznak. Hank Pym-mel közösen kifejlesztenek egy technológiát, amellyel lehetőségük nyílik az időutazásra, és egy újabb esély kapnak Thanos legyőzésére.

A hírt alátámasztja, hogy a forgatásról szintén kikerültek képek Robert Downey Jr.-ról, őszes hajjal és S.H.I.E.L.D. egyenruhában, valamint, hogy az újraforgatások során több közös jelenete volt Scott Lang-nak és Tony Stark-nak.

A Bosszúállók: Végtelen háború vége (állítólag) számtalan lehetőséget rejt magában, úgyhogy simán benne van a pakliban egy hasonló húzás…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..