Fekete párduc lehet a Marvel következő franchise-a

9
501

fekete_parducUgyan a Marvel szinte teljes kapacitását lefoglalja a készülő Vasember 3., illetve a Thor 2. és az Amerika kapitány 2. filmek fejlesztése, a stúdió gőzerővel keresi az Univerzum további vászonra termett hőseit, és a legújabb beszámoló szerint komoly esély van rá, hogy a Fekete párduc lesz a következő szuperhős franchise, amit életre keltenek.
Tavaly januárban a Marvel Mark Bailey-t fogadta fel a Fekete Párduc film forgatókönyvének megírására, és egy belső munkatárs szerint a sztori fantasztikusan jól sikerült. Ráadásul még tavaly kiderült, hogy a stúdió előre lefoglalt egy meg nem nevezett filmjéhez egy bemutatót 2014. május 16-ra – könnyen lehet, hogy a Fekete párduc filmhez.
Tegyük hozzá, hogy Amerika kapitány Bosszúállók-beli pajzsa Vibraniumból készült, ami kizárólag Wakanda-ban, a Párduc hazájában lelhető fel, hogy a Vasember 2. film végén lévő jelenet hátterében egy térkép volt látható, amelyen piros ikonnal volt megjelölve Wakanda, illetve hogy a képregényekben a Bosszúállók csapatának is tagja volt – minden jel arra mutat, hogy a Fekete párduc fontos szerepet fog kapni a Marvel terveiben…


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Engem is meglepet kicsit, de vevő vagyok rá én is. És szerintem szerepelhetne a Bosszúállók 2. -ben is, amelyben a történet során taggá válik a Bosszúállóknak ( A Bosszú Angyalainak).

  2. a 70években tök népszerű volt a black panther,nekem van jópár antik amcsi képregényem,van egy amiben pl. a pókemberrel zúznak.csinálják meg mindenféleképpen,csak ne ilyen palástos fasszsággal,mint amiben újrainditották a képregényt.az oldszkúl fazon mindig a legjobb.vannak még jó fekete hősök mint a black lighting,vagy luke cage.engem namor nagyon érdekelne még

  3. Tibo,nálam a képregény az nagyon komoly szerelem.rengeteg régi klasszikus amcsi comicsom van,de felnőtt fejjel a francia albumokat veszem.én magam is nagyon komolyan foglalkozom az rajzolással az illusztráciokkal és a képregényrajzolással.innen van meg a szeretet a ilyen jellegű filmek iránt.nálam a csúcs egy Rahan film lenne.hamár a conan nem megy.

  4. nehogy bele rakják a bosszúállók 2-be!!!!!!!!!! az úgy jó ahogy van! így nekem nem nagyon jön be a kép alapján ami ki van rakva. és a bosszúállókba se kell minden szuperhős belenyomorítani akit csak találsz! az jól elvan a saját kis karaktereivel. nem kell oda még1. amúgy valószínűleg nekem is tetszeni fog a film (elvégre marvel) de nem kéne kombinálni a bosszúállókkal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..