Kevin Feige megmutatta Joss Whedonnak a Vasember 3-at

6
111

Vasember_3_vegleges_moziplakatNem kell már annyira sokat aludni a Vasember 3 bemutatójáig. Elvileg egy komorabb folytatást kapunk, de a humort sem felejtették ki a filmből, Shane Black legalábbis gondoskodott a jó dumákról. Kevin Feige egy sajtóeseményen elmondta, hogy Joss Whedonnak is megmutatta a filmet, aki most vakarja a fejét, hisz nehéz lesz felülmúlnia a látottakat.

“Úgy vélem, hogy egy grandiózus, látványos akcióval megspékelt finálét sikerült összehoznunk a végén. Levetítettem Joss Whedonnak, aki épp a Bosszúállók folytatásán dolgozik. A Vasember 3 vége felé látott nagy csata után odafordult hozzám és megkérdezte: ‘Ezek után Nekem mit kellene tennem? Mi lesz így a Bosszúállók 2-vel?’  – mondta Feige, úgy tűnik, hogy Whedonnak fel van adva a lecke, aki bizonyára rá akar majd kontrázni a Tony Stark új filmjére.  Legalábbis nem túl valószínű, hogy Stark komolyan lesérülne a Vasember 3 végén.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Félek, hogy a bemutatóig már úgy felnyomják a hangulatot, hogy túl nagyok lesznek az elvárások. De remélem nem lesz igazam, ennek a résznek most szurkolok, hogy nagyot szóljon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..