A Resident Evil franchise reboot-olásáról hírt adó cikkhez érkezett meglehetősen negatív hangvételű hozzászólások elég egyértelműen azt sugallják, hogy a rajongók nagy többsége nem kíváncsi egy Milla Jovovich nélküli új sorozatra. De vajon hogyan vélekedik erről maga a színésznő? A ComicBook riporterének elárulta:

“Bejelentettek egy reboot-ot? OK, hát sok szerencsét nekik. Szerintem ezzel a franchise-okkal sokan átesnek egy kicsit a ló túloldalára. Pedig ez elég veszélyes dolog. Nézzétek: én imádom a Resident Evil világát. Nagyon értékes dolognak tartom, ha én lennék a producer, lehet hogy én is ezt tenném. A Resident Evil nagyon különleges, a rajongói imádják a játékot, és az egész világot (…). Én azt tanácsolom, hogy mielőtt még elkezdenek beszélni a reboot-ról, találjanak olyan embereket, aki osztoznak ezen a szenvedélyen. Az sci-fi/horror műfaj rajongói nem idióták, és nagyon érzékenyek a hamisságra. Egy pillanat alatt kiszagolják, ha valamit kizárólag a pénz miatt csinálnak.”

Azt hiszem, ezzel mindannyian maximálisan egyetértünk.

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..