A most decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes csak az első a kétévente érkező Star Wars spin off-ok sorában, 2018-ban egy Han Solo, majd 2020-ban egy Boba Fett film fogja követni, ám azt ezt követő tervekről egyelőre nem sokat tudni. Ewan McGregor viszont adott egy nagyon jó tippet, és ki tudja, talán nem is csak a levegőbe beszélt…
A színész a francia Premiere magazinnak adott egy interjút, amiben beszélt róla, hogy szerinte lenne rá lehetőség, hogy visszatérjen Obi-Wan Kenobi szerepébe.

“Mindig is úgy gondoltam, hogy van még egy elmesélésre váró sztori az én utolsó és Alec Guiness (az eredeti SW trilógia Obi-Wan-ja) első filmje között. Most, hogy már idősebb vagyok, jó lenne ezt a sztorit megfilmesíteni. Pont a megfelelő korban lennék. 45 vagyok, Alec Guinness pedig mennyi is volt, 60? Még kettőt is megcsinálhatnék (nevet)! Remélem még tovább bővítik a Star Wars Univerzumát. És ezek egyike lehetne egy önálló Obi-Wan Kenobi film. Vagy kettő! Az Obi-Wan Kenobi sztori 1. és 2. rész”

Bár a nyilatkozatot félig vicces hangnemben tette, Ewan McGregor már korábban is beszélt arról, hogy szívesen visszatérne a szerepbe. És teljesen igazat adunk neki, hogy bőven lenne mit elmesélni a két film közti időszakról, valószínűleg rengeteg embert érdekelne, hogyan Anankin egykori mestere hogyan került önkéntes száműzetésébe a Tatuin bolygóra.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ