A jelek szerint tényleg komolyan veszi a Paramount Picture és a Hasbro azt a tavalyi évben tett ígéretét, miszerint beleerősítenek a Transformers franchise területén: pár nappal ezelőtt ugyanis bejelentették, hogy egy-egy év különbséggel, azaz 2017-18-19-ben sorra érkeznek majd a Transformers folytatások. A Hasbro egy nappal később kiegészítette a hírt azzal, hogy a 2018-as film nem más, mint Űrdongó önálló filmje, azaz az első spin-off a sorozatban.
A Transformers 5-öt, mint tudjuk már egészen biztosan Michael Bay fogja rendezni (és valószínűleg a szokásos visszavonulós hisztijét letudva a 6-ot is), a 2018-as Űrdongó film direktora azonban egyelőre kérdéses. Egy kis zavar van még akörül is, hogy a Transformers 6-nak titulált Űrdongó rész a fősorozat sodrában zajlik-e majd, vagy teljesen különálló rész lesz, de igazából a dolgok jelenlegi állásában ez még nem fontos, később pedig úgyis tiszta képek kapunk a stúdiótól.
Lényeg a lényeg: egyre élesedik a stúdiók közti harc, ahogy egyre többen szállnak be a versenybe: A két képregényes vonal (Marvel és DC) mellett ott van a szinte évente érkező Star Wars sorozat, az Universal Pictures igen biztatóan hangzó (és éves szintre szörny-univerzuma, és most a sz

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ