Bár még 11 hónap hátra van a Bosszúállók 4. bemutatójáig, a Bosszúállók: Végtelen háború épp elég kérdést hagyott nyitva ahhoz, hogy folyamatosan érkeznek az újabb és újabb teóriák a filmhez.
(SPOILER)
Az egyik leggyakrabban előkerülő kérdés Hulk hiánya, illetve a megszokottól jóval eltérő viselkedése körül forog, a zöld óriás ugyanis a film elején látott rövid csörtétől eltekintve nem volt hajlandó részt venni a Thanos elleni harcban. Nagyon úgy tűnik, hogy valami komoly változás van készülőben Bruce Banner/Hulk karaktere(i) környékén, egy tegnap előkerült – sajnos nem megerősített – vázlatkép pedig egyenesen azt sugallja, hogy a Bosszúállók 4-ben már a nem a megszokott formában, hanem egy, a képregényrajongók által jól ismert, a filmvásznon azonban eddig nem látott változattal ismerkedhetünk majd meg: Hulk professzor-ral.
Hulk professzor először 1991-ben, A Hihetetlen Hulk képregény 377-es számában bukkant fel, és a jellemzése szerint Bruce Banner és Hulk legideálisabb ötvözete, egyaránt rendelkezik Banner intelligenciájával és Hulk brutális testi erejével – könnyen lehet, hogy ezúttal egyszerű bokszzsák helyett méltó ellenfélre akadna benne még Thanos is…
Ha a vázlatkép esetleg hitelesnek bizonyul, az érdekes jövőt vet fel a karaktert illetően, és szemmel láthatólag a Bosszúállók 4-ben csatlakozik a csapathoz Marvel kapitány, illetve visszatér a Végtelen háborúból kimaradt Sólyomszem is.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..