Érkezik az Avatar bővített kiadás DVD és Blu-Ray lemezen

4
149

Avatar bővített kiadás DVD és Blu-RayMa rántotta le a leplet James Cameron rendező az Avatar nagy izgalommal várt háromlemezes változatáról, ami még az eddigieknél is mélyebbre vezeti a rajongókat Pandora lenyűgöző dzsungelébe.
A három lemezt tartalmazó doboz az egész világon novemberben kerül a boltok polcaira, Magyarországon november 17-én. A gyűjtemény a film három változatát tartalmazza, ezek közül az egyik – valószínűleg ezt szeretnék a legtürelmetlenebbül kézhez kapni a rajongók – egy egészen újra vágott változat; de vele további 45 percnyi kimaradt jelenet és sokórányi, eddig nyilvánosságra nem került háttéranyag is érkezik.
“Arra kértem a munkatársaimat, hogy ebben is legyünk maximalisták” – nyilatkozta James Cameron. – Készítsük el a tökéletes, felülmúlhatatlan Avatar-kiadást, amelyben minden benne van, amire a film rajongói csak vágyhatnak. A kibővített vágás még 16 perccel teszi hosszabbá a filmet, és mellette egy alternatív nyitójelenet, dokumentumfilmek, a műhelytitkokba beavató kisfilmek, képgalériák és több mint 45 pernyi kimaradt jelenet található.


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem károgásképp, de az a hír járja, hogy a többórányi extra magyar felirat nélküli, míg a filmbe tett új jelenetek csak feliratosan nézhetők. Talán az év kiadványa, talán nem. Nézőpont kérdése. Annyit azonban hozzátennék, divat lett manapság nyivákolni, hogy mennyire kiütötték a DVD, vagy a BD forgalmazást kis hazánkban. Nos, amikor elvárják szerencsétlen vevőtől, hogy szurkoljon le 8-9 ezer forintot egy kékségért, akkor az meg jogosan elvárhatja a szinkront, illetve a feliratot. Elvégre Magyarországon élünk, magyar piac. Még akkor is, ha odakintről diktálnak és magasról lesz..ják. Ha tényleg így jelenik meg az Avatar, akkor öngól. Szerintem.

  2. Nem hiszem, hogy a többórányi extra magyar felirat nélkül jönne ki. Sokkal kisebb jelentőségű alkotások extrája magyar feliratot is tartalmaz.
    Majd meglátjuk. Ha nem lesz felirat legfeljebb nem veszem meg. Vagy letöltjük valahonnan.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..