A negatív kritikák ellenére elég jól hasítanak a Warner Bros./DC filmjei a mozikba, a stúdió pedig a jelek szerint zavartalanul folytatja az Univerzum kibővítésével kapcsolatos munkálatokat. Az Igazság ligája sötét verziójának is tekinthető Justice League Dark fejlesztése már tart egy ideje, ám az eredetileg rendezőnek szánt Guillermo Del Toro a Tűzgyűrű 2 miatt végül visszaadta a megbízást, ami miatt egy kicsit vakvágányra helyezték a projektet.
A Variety legújabb információ szerint azonban most újra gőzerővel elindulhatnak a munkálatok, a stúdió ugyanis a napokban leszerződtette Doug Liman-t (A holnap határa) a rendezői posztra, így Michael Gilio forgatókönyvíróval és Scott Rudin producerrel teljes lett megint a csapat.
A Justice League Dark a Suicide Squad-hoz hasonlóan a gonosz oldalról szedi a hőseit: Frankenstein, a mocsári szörny, John Constantin, Pandora, Xanadu Zatanna és hasonló társaik – vámpírok, szellemek, etc – alkották a csapatot, amely javarészt olyan ügyeket oldottak meg, ami nem igazán illett volna bele Az Igazsága ligája profiljába.
Várjuk a további híreket!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ