Han Solo (Alden Ehrenreich) és Lando Calrissian Donald Glover után egy újabb fontos szereplőt castingoltak a soron következő, két év múlva a mozikba kerülő önálló Star Wars filmhez, amiben az ifjúkori Han Solo kalandjait követhetjük majd nyomon. Az új szereplő nem más, mint A Trónok harca sorozat Daenerys Targaryen-je, azaz Emilia Clarke.
Sajnos a casting hírhez szerepleírást nem mellékeltek, így csak találgatni lehet – a Star Wars univerzum rajongói között jelenleg az a legnépszerűbb feltételezés, hogy Clarke a Sana Starros nevű csempészlányt fogja alakítani, aki a képregényekben egy rövid ideig Han Solo felesége is volt, természetesen még jóval Leia megismerése előtt. A tippnek sajnos kicsit ellentmond, hogy a képregényben Starros színesbőrű volt, és elég valószínűtlen, hogy a Disney felvállalna egy ilyen jellegű botrány, de majd kiderül… és persze az is lehet, hogy egy teljesen új karaktert írnak bele a történetbe: Az ébredő Erő-ben megismert Rey is így “született” és mégis a film legnépszerűbb karakterévé vált.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nick Fury is eredetileg fehér bőrű volt, de az afroamerikai újragondolt karakterét használták fel a Marvelnél, nagyon is jól, és ütősen. Szóval lehetséges hogy bevállalják. Majd meglátjuk.

  2. Szerintem meg nagyon rossz dolog, hogy a dízni megkaparintotta az aranytojást tojó tyúkot és mindegy hogy milyen áron gyártja a “szemét”, kifacsart filmjeit. Sajnálom de a SW 7 is borzalmasan gyenge film lett. Lucas sztem óriásit hibázott, hogy eladta ezeknek. Nem igaz hogy szüksége volt még neki arra a pénzre is amit a jogokért adtak. Nem kellett volna engednie, hogy elbagatellizálják az egész SW-t. Óriási, visszafordíthatatlan hiba!!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ