Első Vasököl /Real Steel/ képek: Hugh Jackman a bokszoló robottal

2
484

A Vasököl Real Steel című élőszereplős robotos-bokszolós filmről már írtam az oldalon, most megérkezett hozzá az első két kép is, amin Hugh Jackman látható, az egyiken éppen egy 8 láb magas robotot buzdít a harcra a ring széléről. A kép leírásához hozzátették azt is, hogy igazi robotot láthatunk, nem egy digitálisan létrehozott grafikát: a motion capture technikát a robotok harc közbeni mozgására használják csupán (a film szakértői között van a bokszlegenda Sugar Ray Leonard is), ám a 19 életnagyságú robot bőrében amúgy igazi színészek találhatók.
Sztori: Charlie Kenton, (Hugh Jackman), a kiégett bokszoló minden esélyét elvesztette, hogy bajnokként ünnepeljék, a ringet ugyanis egytonnás acélrobotok vették át az emberektől. Charlie azonban megtalálja a módot a visszatérésre: kevéske pénzéből összetákol egy hulladékszerű robotot, mivel eleinte csupán illegális meccseken indul, ám később sikerül felkerülnie a profik ligájába….
A film rendezője Shawn Levy, és a tervek szerint 2011. november 18-től láthatjuk a mozikban.


Első Vasököl /Real Steel/ képek:2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..