Első kép: Daniel Radcliffe a Szarvak-ban

11
406

horns_radcliffeElkezdődött a forgatása a Horn című horrorfilmnek, ami nem más mintJoe Hill magyarul Szarvak címen megjelent regényének filmes adaptációja egy férfiról, aki egyik reggel felébred, és szarvakat talál a fején. Az említett férfit – Ig Perrish – Daniel Radcliffe, a Harry Potter sorozat sztárja fogja alakítani, és meg is érkezett hozzá az első kép, amelyen szemügyre vehetjük őt.
A regény története szerint a szarvakkal együtt egy új képességet is kap főhősünk, méghozzá azt, hogy mindenkiből elő tudja csalni az igazságot bármilyen kényes vagy titkolni szándékolt dologról legyen is szó. És Perrish hasznát veszi újonnan jött erejének hiszen így nyomába tud eredni egykori szerelme gyilkosának, akinek haláláért sokáig saját magát okolta…
Mozibemutató 2013-ban, a fő szerepekben Radcliffe-en kívül Max Minghella, Juno Temple, Joe Anderson és Kelli Garner lesz látható.


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez egy kiváló könyv,pár hete akadt a kezembe és nemigen tudtam letenni,bár mindvégig fullasztó nyomás alatt és bizonytalanságban,félelemben tartja az embert.Tartalmas,de nagyon odabasz bizonyos köröknek.Nem vagyok biztos benne,hogy meg merik hagyni eredeti formájában-nyelvezet,társadalom illetve vallás kritika-,de ha így lenne akkor Radcliffe megcsinálhatja a szerencséjét és kiléphet végleg a skatulyából.Nem tudtam,hogy filmet csinálnak a könyvből.Nagyszerű meglepetés!

  2. Magam is olvastam a könyvet. Bár Hill előző regénye, A szív alakú doboz jobban tetszett, ez sem rossz. David, rátapintottál a lényegre, Hill eddig mindkét regénye meglehetősen Kafka-i helyzetbe sodorja hősét. Nehéz letenni a könyveit, valóban kiváló olvasmányok. Ugyanakkor Radcliffe is bizonyíthat, mert a Szarvak szerepét neki adtam volna utolsónak, annyira másnak képzeltem el a főhőst.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..