Első kép a Zöld Íjász-ról

4
587

zold_ijaszA képregény/szuperhős fanok minden bizonnyal örömmel fogadják az első képet a CW televíziós csatorna ősszel induló Arrow című sorozatából, amelynek főszereplője a DC Comics berkeiben jól ismert Oliver Queen/Zöld Íjász (The Green Arrow) lesz.
A karaktert a Smallville sorozatban Justin Hartley alakította, most azonban Stephen Amell-t láthatjuk majd a jelmezben, melyet egyébként a háromszoros Oscar-díjas tervező, Colleen Atwood készített (az aktuális filmek közül a Hófehér és a vadász és az Éjsötét árnyék is az ő nevéhez fűződik.
A pilot rendezője, David Nutte szintén nem újonc a szakmában, többek közt a nagy sikerrel futott Smallville bevezető részét is ő dirigálta, és pár szóban méltatta is az új filmet: “Amikor a Smallville pilotját rendeztem, tudtam, hogy az a kulcs, hogy a nézők elhiggyék Clark Kent-ről, hogy igazi hős. Arrow-nál más a helyzet… Sötétebb és ellentmondásosabb… de ugyanabból az anyagból gyúrták. Egy valós, hihető világot készítünk, amelyben Oliver Queen hihetetlen dolgokat visz véghez. Colleen Atwood nagyszerű munkája is ezt az igyekezetet tükrözi.”


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..