Előzményfilm lesz a Die Hard 6. Bruce Willis csak beugró lesz

4
499

Die-Hard-6A 20th Century Fox nemrég kiszivárogtatta, hogy a Die Hard 6-ot nem folytatásnak, hanem előzményfilmnek szánják a sorozathoz, és Bruce Willis inkább csak cameo-szerű szerepet fog kapni benne, a tényleges akciókban már nem vesz részt. Mint amikor a nagypapa a múltjáról mesél az unokáinak.
A tervek szerint az új film 1979-ben, 10 évvel az első Die Hard film eseményei előtt fog játszódni New York-ban, az ifjú John McClane szerepét pedig egy fiatal színészre fogják bízni.
Magáról a sztoriról nem árultak el részleteket, de a jó hír az, hogy projekt fejlesztésével az akciófilmekben nagy tapasztalattal rendelkező Lorenzo di Bonaventura és Len Wiseman-t – ő rendezte a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed-et – bízták meg.
A Deadline beszámolója Bruce Willis szerződése még nem végleges, de eszük ágában sincs kihagyni a sztoriból.
Hogy mi sül ki ebből, arról gőzünk sincs, de úgy gondoljuk, a Die Hard – Drágább, mint az életed-del tényleg elért egy olyan ponthoz a franchise, ami után jobb abbahagyni…

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. inkább újból leforgathatnák az 5. részt, kb olyan szinttű részt készítve, mint a 4. rész, ami méltó folytatása volt az első háromnak. Utána jöhetne egy 6. rész szintén Bruce Willis főszereplésével, mind két rész minőségi lenne természetesen. Előzményfilm csak akkor ha nem csak pár perces cameo szerepe lenne Bruce Willisnek. még annyit az előzményfilmről hogy abban látnék kreativitást, hogy bemutatja az ifjú McClanet,ahogy egy ügyet próbál megoldani, közben megtudjuk miként ismerték meg egymást a feleségével ( a volt feleségével), és emellett az idősödő McClane okítja az ifjonc társát, illetve egy segítsőtársát, vagy hasonló. De első sorban két igazán jó minőségű igazi Die Hard szintű részt szeretnék látni, az egyik az új 5. rész a másik a 6. rész.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ