Előzmények és Spin-off-ok is készülhetnek a Halálos iram szériához

Azt hitted, hogy a végéhez közeledik a Halálos iram sorozat? Még csak most kezdődik el igazán!

1
231
Vin-Diesel-kep

Bár Vin Diesel legutóbbi nyilatkozatában egy utolsó trilógiát látott a Halálos Iram franchise-ban, a stúdiónak – érthető módon – esze ágában sincs elengedni a minden egyes részével kasszasikert arató sorozatot. A Variety információi szerint az Universal a lezárás helyett inkább előzményfilmekkel és spin-off-okkal kibővíteni szeretné a univerzumot. Természetesen Vin Diesel is kommentálta a hírt:

“Több karakternek is megírtuk a teljes történetét. Egy igen értékes tulajdon van a kezünkben, és elkötelezettek vagyunk rá, hogy ennek megfelelően is kezeljük.”

Bár előzményekről most esett szó először, a spin-off lehetősége már korábban is felmerült, méghozzá a Dwayne Johnson által megformált Hobbs ügynökkel kapcsolatban – a sztár saját maga beszélt róla, hogy akár egy önálló sorozat is indulhat filmbeli karakterének.
A 2017. április 14-én mozikba kerülő Halálos iram 8.-at F. Gary Gray fogja rendezni és Vin Diesel szavai szerint a filmmel egy új, sokkal sötétebb hangvételű trilógia veszi kezdetét.

1 hozzászólás

  1. ÓÓóóóóóó pedig ez már nagyon kifulladt Franchise…. Félre értés ne essen, szerettem az első részét, a 3. is jó volt de utánna már kicsit monoton zakatolás volt az egész.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ