Élőszereplős sorozat is készülhet a Star Wars-ból. A Star Wars 1313 videójáték már úton is van

0
1051

Még mielőtt a Disney 2012-ben 4 milliárd dollárért megszerezte volna a Lucasfilmet, George Lucas elkezdett azon dolgozni, hogy élőszereplős tévésorozat formájában tovább bővítse az általa létrehozott Univerzumot. A heti rendszerességben adásba kerülő, Star Wars: Underworld munkacímen futó szériához állítólag több mint 100 forgatókönyv is készült, és minden jel arra utalt, hogy már csupán financiális kérdések választják el az indulástól. A átvétel óta azonban teljes volt a csend a projekt körül, egészen mostanáig, amikor a Star Wars 1313 című, eddig szintén a polcokon pihent videójáték újraélesztése szóba került. Kathleen Kennedy az alábbi nyilatkozatot tette a látszólag halottnak nyilvánított projektek kapcsán.

“Ez egy olyan terület, amire rengeteg időt fordítottuk, átolvastuk a teljes kifejlesztett anyagot, és nagyon szeretnénk is nyilvánosságra hozni. Ott van például a Star Wars 1313… Semmit nem akarunk kidobni ezekből. Egy kész aranybánya. Egy olyan anyag, amit sok-sok ideig tart átnézni, átbeszélni és a későbbiekben egészen biztos továbbfejlesztjük őket. Határozottan ez a tervünk.”

A pletykák szerint a Star Wars: Underworld a SW Univerzum egy kietlen részében játszódna és egy csapat fejvadász kalandjait követné nyomon, egyfajta western-gengszter eposzként. Időben elhelyezve pedig a III-IV-es rész között zajlana, azaz lehetőség lenne rá, hogy kitöltse a két rész közti űrt, valamit bemutassa pár új hős korai kalandjait. Néhányan úgy hiszik, a Netflix a közeli jövőben már el is kezdi előkészíteni a sorozatot…. de ezek még nem megerősített dolgok.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ