Élőszereplős Halo 3 trailer – magyarokkal!

15
659

halo3_odstBár Hollywood legnagyobb nevei – Peter Jackson illetve Steven Spielberg – is erősen érdeklődnek a “Halo” számítógépes játék filmes adaptációja után, a Microsoft a rajongók legnagyobb bánatára továbbra sem tervezi a népszerű játék filmes megvalósítását.
Hogy tovább fokozzák a szenvedéseket, egy új élőszereplős trailert is kidobtak az új játékhoz, a Halo 3: ODST-hez, amiben remek képet kapunk róla, milyen is lenne, ha…. A trailert Rupert Sanders rendezte, aki a Halo 3: Believe és az X-Men Origins: Wolverine játékokban is közreműködött.
Update: Bala vette észre, hogy az előzeteseben magyarul beszélnek a katonák. Magyarázatnak sajnos híján vagyok.


Halo 3 trailer /Live Action/15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ha minden igaz, Budapesten forgatták ezt a kisfilmet, így nyílván olcsóbb volt helyiekkel dolgozni, mint színészeket importálni.
  De hogy miért pont a mi fővárosunkat választották, rejtély.

 2. Augusztus 17-i bejegyzés a halothemovie.org-ról:

  “Well it’s been a crazy few days with Halo movie news and rumors flying around. First it was posted that Steven Spielberg was in talks to produce the Halo movie. Then 3 days ago Microsoft reponded saying that the movie is on hold until other Halo projects are finished.”

  Azaz a Microsoft álláspontja szerint hogy a filmnek biztosan meg kell várni amíg a többi Halo projectet befejezik.

 3. Igen, ez mindenhova magyar nyelven került ki. Külföldi fórumokon csodálkoztak is sokan az érthetetlen nyelven, és meglepődve vették tudomásul, hogy hángérienül beszélnek benne. Egyébként valóban fura, hogy nem szinkronizálták le az amerikaiak, de lehet hogy már készül az angol nyelvű verzió.

 4. Valóban M.O-n forgatták csak nem Bpen és nem helyiekkel hanem hivatásos katonákkal még hozzá bátyám is szerepel benne^^:D. Azthogy egészen pontosan hol forgatták nem tudom de nem pesten hanem valahol távolabb a civilizációtol:)

 5. egy ismerősüm kiabál az elején. Durko Zoltánnak hivják, van egy blogja is és elég jokat ir, ajánlom mindenkinek. egy harcos naploja a cime…. Erről ennyit irt…

  Felteszek egy videót, amint egy amerikai reklámban vagyok benne. Az Xbox reklám. Biztos sokan láttátok, de hátha van aki még nem. Én vagyok benne az tengerészgyalogos, aki díszsortüzet vezényel. Amerikaiak forgatták Magyarországon. Minden szereplő magyar benne, és egy erőmű belsejében forgatták. Szerintem szenzációsra sikerült. Olyan, mint egy film előzetes. Egy castingon választottak ki. Tujátok a színész végzettségem miatt elég sokszor hívnak filmezni (de még nem elégszer). Ide sikeresen beválogattak, és szerintem nagyon jó volt a forgatás. Nagyon fárasztó volt, és nagyon meleg volt bent az erőmű hűtőtartályában. Legalább 50 fok volt. De hát úgy gondolom az eredményt látva, hogy megérte

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..