Élő közvetítés Az éhezők viadala premierről ma hajnalban

4
200

Az éhezők viadala Hatalmas várakozás után ma végre sor kerül Az éhezők viadala című film világpremierjére, melyről a Yahoo! Movies és a Lionsgate® kooperációjának köszönhetően egyetlen egy rajongó sem maradhat le. Ma éjszaka, a Yahoo! Movies, a világ egyik legnagyobb online mozis csatornája jóvoltából mindannyian testközelből élvezhetjük az estét, kedvenc színészeink interjúit a premierről, élőközvetítésben, Los Angeles-ből. Izgalmak & exkluzív tartalmak ma éjszaka, live, a mozi fővárosából!

Időpont: Hazai idő szerint, március 13., kedd, 02:30 óra
Helyszín: Csak és kizárólag a Yahoo! Movies-on, illetve lejjebb…

Átélhetjük a vörös szőnyeg minden izgalmát, élőközvetítésben láthatjuk, ahogy a sztárok megérkeznek, hogy milyen ruhában pompáznak ezen az esten, és a film színészeivel – mint például Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth és Elizabeth Banks – készülő exkluzív interjúknak is a szemtanúi lehetünk. A rajongók már elkezdhetik feltenni a kérdéseiket a filmmel, a színészekkel kapcsolatban a Twitteren és Facebookon keresztül (#HungerGameLIVE). A válaszokat pedig egyenes a vörös szőnyegről, élőben fogják megadni. A legelhivatottabbak pedig még Az éhezők viadala ajándékokért is játszhatnak a Yahoo! Movies-on.
(Forrás: Fórum Hungary)


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A film szinte egy az egyben olyan, mint a Battle Royale című japán film.
    Ott is kisorsoltak X fiatal tinit, kivágták őket egy szigetre, és egymásra kellett vadászniuk. 😀

    Ez gyakorlatilag ugyanaz a film, jobban mondva könyv adaptáció, mint a Battle Royal ami szintén egy regényből készült.
    Lefordítva nem kapunk mást, mint egy amcsi adaptációt egy korábbi sikeres filmből… ismét.

  2. Nem kapunk mást csak kifinomultabb és átgondoltabb alapkoncepciót. Azért egyáltalán nem csak egy amcsi adaptáció, bár aki ezt akarja hinni, azt úgysem lehet majd meggyőzni. Megvan és elolvastam mindkét említett könyvet, hát nekem nem éppen volt ugyanaz, és mindkettőt szeretem. Abszolút premier napon fogom megnézni itthon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..