Elmebeteg /Maniac/ remake képek – Elijah Wood sorozatgyilkos lesz

6
345

Három hivatalos kép látott napvilágot az 1980-as Elmebeteg /Maniac/ horrorfilm remake-jéhez, melynek fő szerepét – a sorozatgyilkosét – Elijah Wood fogja alakítani. A gyermekarcú színész nem először játszik hasonló szerepet, a Sin City: A bűn városa fájdalmat nem érző félelmetes gyilkosát is ő formálta meg.
Tartalom: Amikor már lassan biztonságosnak kezdenek tűnni az utcák, a skalp-mániás sorozatgyilkos visszatér, és újra szedi az áldozatokat. Frank próbababákat árul, élete azonban gyökeresen megváltozik, amikor Anna, egy ifjú művésznő a segítségét kéri egy új kiállításban. Ahogy egyre erősödik barátságuk, Frank megszállottsága is egyre nő, és egyre jobban előtör belőle eddig elfojtott vágya: becserkészni és megölni a kiválasztott nőket…
Mozibemutató valamikor 2013-ban, a rendező Franck Khalfoun.


Elmebeteg /Maniac/ remake képek (18+)6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez nagyon jónak igérkezik.
    Az pedig + hogy Elijah Wood megint gyilkost fog játszani, hiszen a Sin City-ben is kegyetlenűl félelmetes volt a karaktere.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..